Χορηγείται: Η σέσουλα στην κάρτα Benefits Nordstrom

Αυγ. 2022 Ενημέρωση: Η πώληση επετείου της Nordstrom έχει τελειώσει για το έτος, αλλά μείνετε συντονισμένοι για την επόμενη μεγάλη πώληση. Δεν είναι εξοικειωμένο με το NAS; Επιθεωρήστε αυτή τη σελίδα για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το γιατί είναι η καλύτερη πώληση του έτους.) Ενδείξεις για το ενημερωτικό δελτίο μας να παραμείνει στην κορυφή όλων των σημαντικών πωλήσεων workwear ή να επιθεωρήσει τη συνδρομή των τελευταίων πωλήσεων σε ρούχα εργασίας!
Ν.Β. Αυτή η δημοσίευση χρηματοδοτείται από την Nordstrom, αλλά γράφτηκε από τον συνηθισμένο φιλικό blogger σας, Kat Griffin.
Έτσι, εδώ είναι το βρώμικο μου μυστικό: δεν είχα ποτέ μια κάρτα Nordstrom, παρά το γεγονός ότι εδώ και πολλά χρόνια ακούω για το πώς έχετε έγκαιρη πρόσβαση στην πώληση επετείου και άλλα προνόμια. Ο κύριος λόγος για να κρατήσω; Συνήθως περιμένω να βγάλω μια κάρτα καταστήματος μέχρι να κάνω μια ουσιαστική αγορά (μια κομψή τσάντα, μια ιδιαίτερα μεγάλη τάξη κ.λπ.), επειδή οι περισσότερες κάρτες καταστημάτων σας δίνουν ένα ειδικό προεξοφλητικό επιτόκιο μόνο την ημέρα που δείχνετε. Αφού έβλεπε την κάρτα Nordstrom Benefits λίγο πιο στενά, όμως:
Τα μέλη της κάρτας κερδίζουν 2 πόντους ανά Web Dollar που δαπανάται στο Nordstrom στην πιστωτική ή χρεωστική κάρτα Nordstrom.
Κάθε 2.000 πόντοι σας κερδίζει ένα σημείωμα Nordstrom $ 20 για να ξοδέψετε σε οτιδήποτε στο Nordstrom. Οι κάτοχοι καρτών έχουν έγκαιρη πρόσβαση στην πώληση επετείου, ώστε να μπορούν να ψωνίζουν στο Διαδίκτυο και στα καταστήματα πριν από κάθε άλλο.
Λάβετε ένα σημείωμα προσφοράς μπόνους 20 δολαρίων όταν ξοδεύετε $ 100 στο Nordstrom με την κάρτα Nordstrom την ημέρα που εφαρμόζετε. (Nudge Nudge!)
Μπορείτε να επιστρέψετε για κάποιες ή όλες τις αλλαγές στις αγορές Nordstrom με ένα σημείωμα Nordstrom στην ακριβή αξία του δολαρίου της χρέωσης. (Υπάρχουν διαφορετικά επίπεδα ανταμοιβών και τα μέλη σε υψηλότερα επίπεδα μπορούν να πάρουν περισσότερες αλλαγές που επιστρέφονται.)

Και τότε, όταν ένα χρόνο, μπορείτε επίσης να επιλέξετε μια μέρα για να κερδίσετε τριπλά σημεία – οπότε αν θέλετε να το χρησιμοποιήσετε για την ημέρα που ψωνίζετε την πώληση επετείου, έχετε ακόμα περισσότερους πόντους από το συνηθισμένο. (Μπορείτε απλά να κάνετε κλικ σε ένα πλαίσιο κατά τη διάρκεια του checkout για να επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε τα τριπλά σημεία σας εκείνη την ημέρα ή μπορείτε να τηλεφωνήσετε στο κατάστημα για να ρυθμίσετε μια μέρα για να τα χρησιμοποιήσετε αυτοπροσώπως.
Ο εκπρόσωπος εξυπηρέτησης πελατών που μίλησα με σημείωσα ότι είναι πραγματικά εύκολο να ρυθμίσετε την ημέρα των τριπλών σημείων σας – δεν είναι ένα ζήτημα για να το συνηθίσετε. Απλά ενημερώστε τους την ημέρα του. Τα τριπλά σημεία μπορούν να ισχύουν τόσο για τις αγορές στο κατάστημα όσο και για τις αγορές του Διαδικτύου, εάν γίνονται ακριβώς την ίδια ημέρα.) (Καθώς μετακινείτε “τα επίπεδα συμμετοχής, μπορείτε να κερδίσετε περισσότερες ημέρες τριπλών σημείων.)
Πήγα με τη διαδικασία εγγραφής σε λιγότερο από 10 λεπτά (θα ήταν ταχύτερη αν είχα την άδεια οδήγησης στον υπολογιστή μαζί μου) και επειδή χρησιμοποίησα με τον λογαριασμό μου στο nordstrom.com, οι πληροφορίες είναι ήδη αποθηκευμένες στο μου Λογαριασμός και μπορώ ήδη να αρχίσω να κερδίζω πόντους (και να έχω πρόσβαση στην πώληση). (Η κάρτα θα είναι διαθέσιμη στο ταχυδρομείο σε 7-10 ημέρες.) Sweet!
Αναγνώστες, είστε ενθουσιασμένοι για την πώληση επετείου της Nordstrom; Κατόχους καρτών, ποιες αγορές ελπίζετε να κάνετε;
Πιστωτικά κοινωνικά μέσα ενημέρωσης: δημόσιος τομέας.

Leave a Reply

Your email address will not be published.