Εβδομαδιαία ενημέρωση ειδήσεων

Όπως αυτές οι δημοσιεύσεις; Ακολουθήστε μας στο Twitter ή στο Facebook – αυτή είναι η επεξεργασμένη έκδοση αυτού που διαβάζουμε! (Επίσης, τιτίβισμα, αν ακούμε για μια καλή πώληση μέσω της τροφοδοσίας Twitter Corporettedeals.) Μπορείτε επίσης να μας ακολουθήσετε στο Pinterest και το Instagram ή με τη ροή RSS.
Η Angie του YouLookfab σας λέει γιατί διατηρεί ορισμένα πράγματα που σπάνια φοράει.
Racked check out try.com, μια υπηρεσία αγορών που σας επιτρέπει να δοκιμάσετε τα ρούχα στο σπίτι δωρεάν? Αν τους αρέσουν, κρατήστε τα και η κάρτα πιστωτικής αναφοράς σας θα χρεωθεί. Εάν όχι, επιστρέψτε τα μέσα σε 10 ημέρες χωρίς να χρεωθείτε καθόλου.
Το διυλιστήριο29 εξετάζει το στυλ εργασίας στην Ουάσινγκτον, D.C. – και τα αποσπάσματα kat!
Η Inc. έχει καθοδήγηση σχετικά με το σπάσιμο των κακών συνηθειών δημόσιων.
Ο χρόνος αναφέρει ότι οι γυναίκες των οποίων οι συνεργάτες είναι τουλάχιστον 85%άνδρες αντιμετωπίζουν υψηλότερα επίπεδα έντασης.
Ο δρόμος αναφέρει μια νέα μελέτη από το Συμβούλιο Οικογενειακών Συμβούλων Πλούτου για τις Γυναίκες Για παράδειγμα, η μελέτη διαπίστωσε ότι μια γυναίκα είναι ο οικοδόμος σε 40% αμερικανικές οικογένειες.
Το περιοδικό της Νέας Υόρκης φέρνει την είδηση ​​ότι υπάρχει τώρα ένα όνομα για αυτή την κακή νυχτερινή πρακτική που έχουμε πολυάριθμες από εμάς – την αναβλητικότητα του ύπνου.
Οι New York Times επιχειρεί να ξεπεράσουν το μύθο “8 ποτήρια νερού την ημέρα”.
Για το γέλιο της εβδομάδας σας, το McSweeney σας φέρνει μια χρήσιμη περιοχή Bay σε συμβατικό αμερικανικό αγγλικό μεταφραστή.

Σε corporettemoms πρόσφατα…

Η Kat μοιράστηκε μερικά ρούχα για τις εργαζόμενες μητέρες, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων βασικών στοιχείων μητρότητας και πλυντηρίων ρούχων γραφείου.

Χάσαμε τίποτα; Προσθέστε τα εδώ, ή στείλτε τους στη διεύθυνση news@corporette.com. ευχαριστώ! Επίσης: Είσαι μητέρα ή μαμά να είσαι; Μην χάσετε την ενημέρωση ειδήσεων αυτής της εβδομάδας στο Corporettemoms.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Εβδομαδιαία ενημέρωση ειδήσεων

Όπως αυτές οι δημοσιεύσεις; Συμμορφωθείτε με εμάς στο Twitter ή στο Facebook – αυτή είναι η επεξεργασία της εκδοχής αυτού που διαβάζουμε! (Εμείς επίσης tweet αν ακούμε για μια μεγάλη πώληση με το corporettedeals twitter feed.) Μπορείτε επίσης να συμμορφωθείτε με εμάς στο Pinterest καθώς και στο Instagram ή με το RSS Feed μας.
Το διυλιστήριο29 σας παρέχει συμβουλές σχετικά με την οικοδόμηση ενδυμασίας με την αντιστοίχιση δύο τεμαχίων τη φορά.
Το blog της New York Times Well εξετάζει τα ψηλά τακούνια καθώς και τις επιπτώσεις τους στο σώμα μας (τα οποία ξεκινούν ως φαινομενικά πλεονεκτήματα, αλλά, δεν προκαλούν έκπληξη, δεν καταλήγουν τόσο μεγάλοι).
Το Racked έχει συμβουλές περίθαλψης καλοκαιρινών παπουτσιών.
Ο LifeHacker μοιράζεται ένα εργαλείο για να προσδιορίσει τον τύπο χαρακτήρα του επαγγέλματός σας – καθώς και ο Quartz μιλάει για το πώς ο χαρακτήρας σας μπορεί να επηρεάσει την επιτυχία του επαγγέλματός σας.
Οι New York Times εξετάζουν την κουλτούρα της υπερβολικής εργασίας καθώς και τις συνέπειές της, ενώ πάνω από τη νομοθεσία έχει ένα κομμάτι από την Elie Mystal για το τι έχει χαθεί καθώς και αποκτάται με απόφαση να φύγει Biglaw.
Ο Guardian αναφέρει τη νέα ερευνητική μελέτη που φαίνεται να διαψεύσει το στερεότυπο των συνηθειών “Queen Bee” μεταξύ των γυναικών σε ανώτερα στελέχη.
Οι New York Times εξετάζουν το πρόβλημα του τι πρέπει να τελειώσουν με κατεψυγμένα έμβρυα που μπορεί να μην χρειάζονται πλέον τα άτομα ή τα ζευγάρια που επέλεξαν για να τα προστατεύσουν.
Εδώ είναι το γέλιο της εβδομάδας από το κρεμμύδι: η χρήσιμη καθοδήγηση της FIFA στους παίκτες στο Παγκόσμιο Κύπελλο των Γυναικών.

Σε corporettemoms πρόσφατα…
Μιλήσαμε για τα δώρα της Ημέρας του Πατέρα.
Ο Kat μοιράστηκε μερικές επιλογές για τις μητέρες καθώς και για τα μη-moms.

Χάσαμε τίποτα; Προσθέστε τα εδώ, ή στείλτε τους στη διεύθυνση news@corporette.com. Σας ευχαριστώ! Επίσης: Είσαι μητέρα ή μαμά να είσαι; Μην χάσετε την ενημέρωση ειδήσεων αυτής της εβδομάδας στο Corporettemoms.

Leave a Reply

Your email address will not be published.