2014 Trend Fall Cow Out Collection Boots

Οι μπότες είναι πολύ κατάλληλες ως την άνοιξη ή το καλοκαίρι της συλλογής σας. Αυτός ο τύπος μπότες έχει μοντέλο δροσερό και χοντροκομμένο για να αναμειγνύεται με τυχόν ρούχα πτώσης.

Κόψτε τις μπότες
Φαίνονται τραχιά και σκληρά και ιδανικά για να τραβήξουν την εμφάνιση Edgier Fall/Summer Season. Αυτά τα κομμένα χοντρά παπούτσια ταιριάζουν με οτιδήποτε από κοκαλιάρικο τζιν έως δερμάτινη φούστα. Θα προσθέσουν μια ευαισθησία πανκ σε ακόμη και τα πιο βασικά ενδύματα.

Δείτε τις ακόλουθες φωτογραφίες σχετικά με αυτές τις μπότες που αποκτάμε από το AllWomenstalk.

1. Κόψτε τις δυτικές μπότες

Οι μπότες δυτικού στιλ φαίνεται να είναι μια δημοφιλής επιλογή υποδημάτων ανεξάρτητα από την εποχή. Εάν οι μπότες δυτικού τύπου γαργαλούν την φαντασία σας, γιατί να μην επιλέξετε μερικούς με κάποιες λεπτομέρειες και ένα χοντρό στοιβαγμένο τακούνι; Αυτές οι μπότες Suede Taupe είναι μια σύγχρονη λήψη για τις κανονικές μπότες σας δυτικού στιλ. Θα φαινόταν υπέροχα φορεμένα με αναξιοπαθούντα τζιν και λουλουδιές.

2. Κόψτε τις μπότες αστραγάλου Stud

Μια παχιά, χοντρά τακούνια και λεπτομέρειες μελετάς είναι όλα τα άκρα που πραγματικά χρειάζονται αυτές οι μπότες. Οι λεπτομέρειες που κόβουν και λυγισμένα ιμάντες αστραγάλου είναι μόνο κερασάκι στην τούρτα. Παρά ένα αρκετά χοντροκομμένο τακούνι, το υπόλοιπο του σχεδιασμού είναι αρκετά κομψό. Πάρτε ένα ζευγάρι από αυτές τις μπότες αστραγάλου για $ 80 από το νησί του ποταμού. Εξισορροπήστε το κομμάτι τέτοιων μπότες με τη συνεργασία τους με μικρά φορέματα και δομημένα παλτά.

3. Κόψτε τις στοιβαγμένες μπότες

Οι ελαφρύτερες μπότες είναι ιδανικές για να φορέσετε με πολύ πιο ουδέτερα ρούχα. Μια τεχνητή μπότες σουέτ σε ένα μπλε-γκρίζο χρώμα θα φαινόταν εξαιρετικό συνεργαζόμενο με ουδέτερα και μαύρα χρώματα για το φθινόπωρο. Κόψτε τις λεπτομέρειες στους αστραγάλους και οι λυγισμένοι ιμάντες προσθέτουν πινελιές στο σχεδιασμό. Μια ξύλινη στοιβαγμένη τακούνια ενεργεί επίσης ως μεγάλη αντίθεση.

4. Κόψτε τις μπότες του αστραγάλου

Εάν είστε μετά από αποκοπή μπότες που είναι επίσης φορετές, τότε μια μπότα χωρίς φασαρία με λεπτές λεπτομέρειες αποκοπής πρέπει να κάνει το τέχνασμα. Η μαύρη μπότα του αστραγάλου είναι ένα βασικό ντουλάπι και η επιλογή ενός με μια λεπτομέρεια κομμένα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μπείτε σε αυτή την τάση των υποδημάτων του φθινοπώρου. Επιλέξτε ένα ζευγάρι με χαμηλό χοντροκομμένο τακούνι και φορέστε τους με κοντές γραμμές, ενώ μπορείτε ακόμα να ξεφύγετε με αυτό ή κοκαλιάρικο τζιν και παλτά.

5. Λευκό κόψιμο μπότες

Δείτε επίσης

Συλλογές, κατάστημα και στυλ
Μια διαχρονική συλλογή: Πώς να επενδύσετε στα ιδανικά ρολόγια

Φωτίστε το βλέμμα σας σε ένα ζευγάρι λευκών κομμένων μπότες. Το φινίρισμα λευκής δερμάτινης εμφάνισης είναι αρκετά μινιμαλιστική και μια αντίθετη μαύρη φτέρνα μπαίνει στη μονόχρωμη τάση. Θα φαινόταν κομψό που φοριέται με δερμάτινες γκέτες και ένα υπερμεγέθη πουλόβερ.

6. ψηλά τακούνια μπότες

Αν σας αρέσει το επιπλέον ύψος όταν αφορά τις μπότες σας, τότε κοιτάξτε ένα ζευγάρι με ένα ψηλό χοντρό τακούνι. Ένα ζευγάρι μπότες από την Elizabeth και τον James θα σας επαναφέρει μερικές εκατοντάδες δολάρια, αλλά ελέγξτε το Nasty Gal και το ASOS για πολύ πιο φιλικά προς τον προϋπολογισμό στυλ.

7. Βαρύ κομμένες μπότες

Κανέλαι του εσωτερικού σας πανκ με ένα ζευγάρι βαρέων μπότες. Τα χοντρά τακούνια, οι πόρπες, τα καρφιά και τα φερμουάρ προσθέτουν όλα αυτά τα επιπλέον άκρα. Φορέστε τα με κομμένα σορτς denim, δερμάτινα σακάκια και σάλια beanies για μια περιστασιακή εμφάνιση εκτός λειτουργίας.

Leave a Reply

Your email address will not be published.