Οι παραγωγοί ιδιωτικών ετικετών θα έπρεπε να δώσουν προσοχή σε αυτά τα 3 πρότυπα το 2018

Οι παραγωγοί προσωπικών ετικετών θα έπρεπε να δώσουν προσοχή σε αυτά τα 3 πρότυπα το 2018
23/10/2017, που δημοσιεύθηκε από την Alanic Global
Με το 2017 σχετικά με το τέλος, είναι καιρός να προετοιμαστούμε για το νέο έτος. Μόνο δύο μήνες παραμένουν, καθώς και οι ιδιοκτήτες προσωπικών ετικετών, καθώς και οι παραγωγοί παίρνουν τη συμφωνία τους για να κάνουν το μεγαλύτερο αποτέλεσμα στους πελάτες. Ωστόσο, για να γοητεύσει τις μάζες μόδας-μπροστά, είναι απαραίτητη μια ζωντανή κατανόηση των επερχόμενων μοτίβων. Ακριβώς εδώ τα ρίχνουν μια ματιά.

Είναι όλα ασημένια
Η φροντίδα της σκιάς του αργύρου θα είναι το επόμενο τεράστιο πράγμα στη βιομηχανία της μόδας. Επειδή η σκιά λειτουργεί καλά με όλα τα άλλα χρώματα του φάσματος φάσματος, εκτιμάται πολύ από τους λάτρεις. Το ασήμι είναι ευέλικτο καθώς και σύγχρονο στη μέθοδο του, καθώς και στον παραγωγό ενδυμάτων προσωπικών ετικετών, το σημειώνει αυτό. Τα ρούχα είναι μια ιδανική αντανάκλαση του εννοιολογικού και καινοτόμου υβριδικού χρώματος καθώς και των μοτίβων. Το χρώμα ασήμι που αναμιγνύεται με τα φουτουριστικά στυλ θα είναι το χτύπημα για την άνοιξη, καθώς και το καλοκαίρι του 2018. Η λάμψη θα χρησιμοποιηθεί συνήθως για τα φορέματα. Τα κουρασμένα και τα πτυχωτά στυλ θα συμβάλλουν ακόμη περισσότερο στη γοητευτική γοητεία της σκιάς. Έτσι μπορείτε να ενημερώσετε τη συλλογή καταστημάτων σας με το υψηλό τέλος του Silver νωρίς το επόμενο έτος.
Οι άνθρωποι εκτυπώνουν υπερφόρτωση
Η έκρηξη των χρωμάτων στο είδος της τέχνης των ανθρώπων θα είναι τεράστια το επόμενο έτος. Από ανθρώπινες μορφές έως αφηρημένη τέχνη, τα χρώματα καθώς και τα συμβατικά μοτίβα θα ανατιναχθούν σε όλα τα στοιχεία των ρούχων. Προσφέρεται και για τα δύο φύλα, τα ρούχα είναι φωτεινά και ζωντανά. Κόκκινο, μπλε, μοβ, μαύρο, κίτρινο, μαύρο, λευκό, καθώς και καφέ καθώς και πολλοί άλλοι είναι όλοι παρόντες στα ρούχα σε ένα θεαματικό μείγμα. Οι εκτυπώσεις καθώς και τα σχέδια επηρεάζονται σε μεγάλο βαθμό από τις τέχνες των ανθρώπων. Τα έθιμα είναι έξυπνα συγχωνευμένα με μια νεωτεριστική μέθοδο που τους καθιστά ακόμη μια υπέροχη επένδυση. Τα μπλουζάκια, τα πουκάμισα, τα φορέματα, τα παντελόνια, τα κασκόλ, καθώς και πολλά άλλα προσφέρονται με τους κατασκευαστές ρούχων προσωπικών ετικετών.

Περισσότερα denim
Ενώ το denim ήταν ένα στοιχείο που επηρεάζει όλο αυτό το έτος, πρόκειται να συνεχίσει με το ταξίδι του το επόμενο έτος. Οι εραστές δεν μπορούν να πάρουν επαρκή από το μοτίβο denim καθώς και το επόμενο έτος πηγαίνει σε πολύ περισσότερα από απλά πουκάμισα. Φορέματα, φούστες, καθώς και ακόμη και μπλουζάκια θα κάνουν μια στροφή προς αυτό το πολύ πιο άνετο ύφασμα. Οι παραγωγοί έχουν τροποποιήσει το denim λίγο για να του δώσουν μια πιο μαλακή μέθοδο που ενσωματώνεται με το υφή φινίρισμα, το denim θα κυβερνά την κατάσταση της μόδας στο Big το 2018. Από τα ελαφρύτερα πλυντήρια μέχρι τις πιο σκοτεινές παραδόσεις, θα υπάρξει περίσσεια αυτού του κομψού ως και ως αιώνια τάση.
Έτσι, με το 2018 να πλησιάζει γρήγορα, είναι καιρός να ενημερώσουμε τη συλλογή. Κορυφαία προσωπική ετικέτα ενδύματα παραγωγών ΗΠΑ που βασίζονται έχουν τα καλύτερα από τα ρούχα που αναπτύσσονται καθώς και εύκολα προσφέρονται για αγορά από τους ιδιοκτήτες εταιρειών προσωπικών ετικετών. Το μόνο που απαιτείται είναι να τους προσφέρετε με το σχέδιο. Εγγραφείτε στο Διαδίκτυο σήμερα, καθώς και επιτόκια προεξόφλησης.
Ετικέτες:
ιδιωτική ετικέτα
Κατασκευαστές ιδιωτικής ετικέτας
Μάρκα ιδιωτικής ετικέτας
Κατασκευαστής ιδιωτικών ενδυμάτων ετικετών
ιδιωτικά ενδύματα ετικετών παραγωγών NYC
ιδιωτικές παραγωγές ενδυμάτων ετικετών ΗΠΑ

0 0 ψήφοι
Βαθμολογία άρθρου

Σύνδεση

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

URL τοποθεσίας

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

URL τοποθεσίας

0 Σχόλια

Inline ανατροφοδοτήσεις
Δείτε όλα τα σχόλια

Leave a Reply

Your email address will not be published.